BHV (BedrijfsHulpVerlening)

Veelgestelde vragen

Antwoord op enkele veelgestelde vragen omtrent BHV. Neemt u overigens gerust contact met ons op als u vragen heeft. 

Wat is BHV?

BHV staat voor BedrijfsHulpVerlening. Op grond van de Arbowet is ieder bedrijf met personeel verplicht een degelijke BHV te realiseren. PulseBHV helpt organisaties hierbij.

Wat zijn de voornaamste doelen van een BHV-cursus?

De voornaamste doelen van een BHV-cursus zijn erop gericht basisvaardigheden eigen te maken met betrekking tot het verlenen van eerste hulp, het ontruimen van een bedrijf bij calamiteit en het blussen van een beginnende brand.

Krijg ik ook een BHV-certificaat?

Cursisten die succesvol bij PulseBHV een BHV-cursus hebben volbracht, krijgen een BHV-certificaat. Het BHV-certificaat is het bewijs dat u in staat bent als volwaardige BHV’er te functioneren.

Is BHV verplicht?

Ja, BHV is op grond van de Arbowet (artikel 15) verplicht voor bedrijven met personeel in dienst. Hoeveel BHV’ers verschilt per bedrijf.

Tags: Bedrijfshulpverlening BHV BHV-certificaat BHV-cursus

Over PulseBHV

Waar zijn we goed in?

PulseBHV geeft Bedrijfshulpverlening (BHV) en aanverwante cursussen in heel Nederland. Onze instructeurs trainen uw medewerkers in een dag op tot BHV'er, zodat uw onderneming aan BHV-regelgeving voldoet en uw BHV'ers in staat zijn om eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een ontruiming te begeleiden.

20+
Jaren ervaring
15
Docenten
30+
Locaties